Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Amager fylder 25 år
Mandag 25. maj 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I morgen tirsdag - for 25 år siden - gik Radio Amager i luften, og selvom stationen led en krank skæbne ved at gå konkurs i 1997, fortsatte radioaktiviteterne på Amager. At det nu er 25 år siden, at den første udsendelse blev sendt på Radio Amagaer - i øvrigt direkte fra et soveværelse i Kastrup - fejres i morgen.
Fejringen sker ved, at en række af de tidligere Radio Amager-værter mødes for at mindes 'gamle dage'. Det er Kenneth Lemvig Sørensen, der har taget initiativ til at markere jubilæet. Og det kommer der et radioprogram på to timer ud af. Det sendes på jubilæumsdagen i morgen tirsdag den 26. maj mellem klokken 6 og 8. Og genudsendes samme dag mellem klokken 14 og 16.

Programmet udsendes på den gamle Radio Amager frekvens FM 103.4 MHz - i samarbejde med det nuværende sendesamvirke Station Amager, og med i programmet kommer Ken Saxbeck, Marcel Juul Østergreen, Susanne Hagelberg, Søren Müldorph, Søren E. Nielsen, Robert Bach, Jan 'Hallo' Hansen, Clemens Møller og Kenneth Lemvig Sørensen selv.

I udsendelsen spilles der musik fra de 25 år, der er gået med lokalradioen på Amager, og værterne fortæller anekdoter fra dengang. Og mon ikke der kommer et gammelt radioklip eller to, fortæller Kenneth Lemvig.

Ansvarshavende redaktør for den nuværende lokale radiostation på Amager, Station Amager, Jan Hjælmhof, glæder sig over, at det er lykkedes at få samlet nogle af de gamle Amager-værter.

"Det er helt klart en festdag, at der har været lokalradio på Amager i alle disse år. Derfor vil Station Amager med glæde give plads til, at der bliver kigget i de gamle arkiver. Men når det så er sagt, så vil jeg også gerne slå fast, at vi i dag har en alsidig lokalradio, som bliver ved med at sende i mange år," siger Jan Hjælmhof.

Jubilæet for Radio Amager er også blevet markeret med en offentlig Radio Amager-gruppe på Facebook med flere billeder.


Foto: Fra venstre ses: Marcel Juul Østergren, Clemens Møller, Robert Bach, Jan 'Hallo' Hansen og Susanne Hagelberg. (Fotograf: Ken Saxbeck)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -