Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kendte radio- og tv-værter støtter brysterne på QXL
Fredag 16. oktober 2009
Af Karsten Jensen
 
Mandag den 19. oktober sættes ni kendte danske mænd til salg på Danmarks største online auktion, QXL, her i blandt nogle af Danmarks kendte radio-og tv-værter.
Det er online auktionen QXL, der står bag initiativet ”Kendte mænd på menuen” til støtte for kampagnen Breast Friends. Ni kendte danske mænd har takket ja til at lade sig bortauktionere til en middag med højestbydende på QXL, og de ni helte er:

Hans Pilgaard, Huxi Bach, Michael Wikke, Steen Rasmussen, Jesper Theilgaard, Sebastian Dorset, Stig Elling, Kenneth Carlsen og Henrik Qvortrup.

Alle pengene, som auktionen indbringer, går ubeskåret til forskning inden for brystkræft. Så har man altid drømt om en sludder med Hans Pilgaard om dengang ’Mandagschancen’ var hot, har man nu endelig muligheden og kan oven i købet gribe den med god samvittighed.

Auktionen begynder på QXL mandag den 19. oktober og løber til og med søndag den 1. november. Her har både virksomheder og privatpersoner mulighed for at byde på de kendte danskere med få klik på musen. Den 6. november mødes de ni kendte danskere på Hotel 27 i København med ni heldige auktionsvindere til en fælles middag med tilhørende vin samt cocktails.

Blandt de ni kendte ses en række af Danmarks tv- og radiopersonligheder gennem tiden blandt andet Huxi Bach, Jesper Theilgaard, Hans Pilgaard samt makkerparret Wikke & Rasmussen.

”Jeg holder meget af kvinder. Og bryster. Og derfor vil jeg gerne gøre hvad jeg kan for at bekæmpe noget så uretfærdigt og nederdrægtigt som brystkræft,” siger P3-værten Huxi Bach.

”Kræft er en forfærdelig sygdom, hvor kroppen angribes af celler med forkert kodning. En del kræftformer kan helbredes, men brystkræft tager stadig for mange liv - unge som gamle. Forskning er den eneste vej frem og forskning koster penge - mange penge,” supplerer tv-metrologen Jesper Theilgaard.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -