Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg fejrede 25 års jubilæum
Mandag 23. marts 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Viborg har i weekenden fejret sit 25 års jubilæum. Der har blandt andet været stor fest for lytterne, reception med åben hus, og fest for nuværende og tidligere medarbejdere.
Lørdag klokken 13.04 var det præcis 25 år siden, at Radio Viborg gik i luften, og det blev i weekenden fejret i Viborg.

Fredag aften var der Radio Viborg Party på Crazy Daisy, hvor omkring 650 lyttere festede fra klokken 21 til 04 i selskab med blandt andre Brinck, Sys Bjerre, Julie og Safri Duo. Som 'bonus' kunne publikum også opleve morgenvært Peder Toft i duet med Julie, på en mere alternativ end køn udgave af nummeret 'Et Sidste Kys'. Derudover blev den nye Radio Viborg-sang 'Vibrationer' for første gang spillet for et live publikum. Sangen er skrevet og sunget af en gammel Viborg-dreng, Claus Storgaard, og kan i øvrigt downloades gratis på Radio Viborgs hjemmeside.

Lørdag fra kl. 12 var der åbent hus i et stort telt overfor radioens lokaler på Vesterbrogade i Viborg. Flere hundrede kiggede forbi til lidt at spise og drikke, intimkoncert med Bryan Rice, og mulighed for at komme på besigtigelse i Radio Viborgs lokaler. Derudover kunne de fremmødte kigge nærmere på diverse gammel teknik og gemte remedier, og der blev holdt tale af både Radio Viborgs nuværende bestyrelsesformand Dorthe Carlsen, radioens stifter Stig Hartvig Nielsen, og den mangeårige formand for Viborg Lokalradio Forening, Susanne Fisker.

Udover mange lyttere og samarbejdspartnere, var også mange tidligere Radio Viborg-medarbejdere mødt op. Og for dem bød lørdagen blandt andet også på et gensyn med Radio Viborgs tidligere lokaler - på den anden side af Vesterbrogade.

Om aftenen fortsatte festlighederne i Tinghallen, hvor omkring 100 tidligere og nuværende ansatte og frivillige var samlet til 'gammel elevfest'. Her stod den mest af alt på snak med tidligere kollegaer, og mange mødte hinanden igen for første gang i mange år. Der var dog også enkelte indslag i løbet af aftenen, blandt andet med grand prix-vinderen Brinck, og en flok tidligere Radio Viborg-ansatte ved navn 'Hugo og Drengene', der i midt-90’erne mest for sjov udgav en dansktop-sang – der endte med at lægge på radioens lytterbestemte dansktop-hitliste i 24 uger.

"Det var været enormt hårdt først at lancere det nye, selvstændige Radio Viborg den 2. februar, og derefter forberede radioens 25 års jubilæum. Alle medarbejdere har lagt en meget stor indsats. Men vi synes alt lykkedes meget godt, og det tegner de mange tilbagemeldinger her søndag og mandag også på, at alle andre synes," siger Radio Viborgs direktør, Lars Christiansen.


Foto: Tre tidligere medarbejdere fandt hurtigt sammen til en snak og et krus øl, som i de gamle dage på Radio Viborg. Fra højre stifter af Radio Viborg og radioens leder de første knap 5 år, Stig Hartvig Nielsen, i midten: Jan La Cour, der i seks var journalist og sportsreporter – og til venstre: Jens Ole Sørensen, der gennem 22 år var studievært, producer og sportsreporter. (Fotocredit: Radio Viborg)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -