Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Uro på Skagen Nærradio slut – medarbejdergruppe tilbage efter 1½ år
Onsdag 9. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der har i det sidste 1½ år været uro blandt medarbejderne på Skagen Nærradio (SNR), radioen har manglet medarbejdere og det har knebet med at betale regningerne, men nu går det mod bedre tider. Der blev i går holdt forsoningsmøde mellem de to fraktioner, som radioen har været splittet op i i det sidste 1½ år.
For 1½ år siden forsøgte en gruppe medarbejdere på Skagen Nærradio at vælte ledelsen, men det mislykkedes og i frustration over ledelsen og den førte programpolitik forlod de den nordjyske radiostation. I går mødtes parterne - med udbrydergruppen på den ene side og radioens nye formand og stationsleder Benny Sørensen på den anden til et dialog-møde. "Vi har fået diskuteret problemerne igennem og alle er nu enige om at samarbejde" siger Benny Sørensen til radionyt.com. "Toget skal køre i samme retning – og vores eneste chance for at overleve er at lave LOKALRADIO med stort L", fastslår han, og lover samtidig at der bliver mere åbenhed i ledelsen fremover.

Når de utilfredse medarbejdere nu vender tilbage til SNR betyder det, at et langvarigt mandskabsproblem løses. Radioen har ganske enkelt haft for få medarbejdere til at udfylde den ugentlige sendetid på 37 timer og til at løse alle opgaverne bagved.

Tilbage står nu at løse radioens alvorlige økonomiske problemer. Det kniber med at få pengene til at række; tilskuddet fra FAEM var sidste år på 50.000 kr. mindre end tidligere, SNRs radiobingo gav underskud og støtteforeningen SNRs Venner tabte en retssag, og det kostede 27.000 kr. Benny Sørensen oplyser, at der i øjeblikket arbejdes på en rekonstruktion af selskabet bag SNR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -