Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Casper C overfaldt gymnasieelever og hånede ofrene i TV 2 Radio
Torsdag 8. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Vært på TV 2 Radio Casper Christensen og snart kommende vært på TV 2 Radio Lars Hjortshøj er havnet på forsiden af dagens udgave af Ekstra Bladet. De to radiofolk gik iflg. avisen amok på en københavnsk karaoke-bar, hvor de to i en middelsvær brandert slog og truede tre jyske gymnasieelever. Efterfølgende benyttede Casper Christensen - sammen med sine venner - sin sendetid i programmet 'Kongen af Danmark' på TV 2 Radio til en verbal tilsvining af de tre gymnasieelever.
"Det var deres egen skyld", "De ville bare være kendte" og "De er blevet tilbudt 50.000 af Ekstra Bladet" lød forklaringen i radioprogrammet.

Det harmonerer dog ikke så godt med, at de tre unge jyske gymnasieelever - af frygt for repressalier fra kendisserne - ikke tør stå frem i avisen med hverken billede eller efternavn.

Ekstra Bladet understreger osgå, at de unge ingen betaling har fået.

De unge jyder fortæller, at Casper Christensen truede med at "flække skallen" på en af drengene og at han rev en mobiltelefon ud af hånden på en af de andre drenge. Lars Hjortshøj havde forud uddelt et knytnæveslag i ansigtet på en af drengene. Det der udløser overfaldet er, at drengene med deres mobiltelefoner filmede - både hinanden - og de kendte herrer, der sang karaoke på barens anlæg. Gymnasieeleverne fortæller samstemmende til avisen, at de ikke var blevet bedt om at lade være med at filme.

Casper C's agent Emil er også til stede, og han forsøger at redde situationen ved at tilbyde de unge nogle dvd'er med komedieserien 'Klovn' og gi'r også en "smøre-øl".

I radioprogrammet 'Kongen af Danmark' giver Casper C en noget anden udlægning af episoden. Han fortæller, at de unge "bare så gerne vil i medierne. Og hvis I bare nævner os i radioen, er vi for så vidt tilfredse. Bagefter går de over til min dejlige assistent Emil, for de vil også gerne have nogle dvd'er med 'Klovn'".

Lars Hjortshøj er også med i 'Kongen af Danmark'. Han søger at nedtone, at han har slået en af de unge. Hjortshøj siger, at han "ligesom" klapper en af de unges telefoner sammen og at den unge mand fik "et lille puf på kinden".

Casper C benægter, at han skulle have truet med at flække skallen på en af gymnasieeleverne, men erkender at det var dumt, at han truede og sagde: "Hvis I ikke holder op, får I ballade. Jeg kender nogle fyre i Litauen."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -