Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


10.000 underskrifter for bevarelse af P2
Tirsdag 24. marts 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På mindre end en uge har underskriftindsamlingen til bevarelse af P2 hos DR fået over 10.000 underskrifter. Indsamlingen blev startet i sidste uge og søndag rundede indsamlingen 10.000. Underskrifterne er nu sendt til Kulturministeren, men underskriftindsamlingen fortsætter.
"Jeg er glad for den store opbakning, som jeg ser som et udtryk for, at lytterne ønsker at bevare P2, dér hvor kanalen er nu og minimum i samme form. Den store opbakning viser, at danskerne er bekymrede for at miste kanalen på FM-båndet, og at de ikke vil lade sig nøje med, at de forskellige musikgenrer henvises til hver sin DAB-kanal. Publikum kan godt lide den mangfoldighed og formidling, som P2 i dag udtrykker, hvor såvel klassisk, jazz, verdensmusik, og kultur samt andagten har plads," siger musiker Peter Abrahamsen, der står bag indsamlingen.

P2 er på det seneste blevet udsat fra stærk kritik fra forskellige finkulturelle kredse. Men Peter Abrahamsen maner til, at uanset, hvad man måtte mene om indhold og præsentation på P2, så er det afgørende, at "denne bastion ikke nedlægges."

"Sporene skræmmer fra andre programtyper og kanaler, der er nedlagt undervejs med løfter om at de ville blive inkorporeret i en flade. Dette har vist sig at være til stor ugunst for de pågældende musikformer og programtyper," fastslår Peter Abrahamsen.

Indsamlingen af underskrifter fortsætter så længe der ikke er truffet en endelig beslutning i sagen om den 4. landsdækkende radiokanal - og så længe, der kan være den mindste tvivl om, at P2 forbliver hvor den er, slutter Peter Abrahamsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -