Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nye formiddagsprogrammer på Midt & Vest
Mandag 12. august 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DRs regionalradio i Holstebro, Radio Midt & Vest, præsenterer nu tre nye formiddagsprogrammer. I dag kl. 10 lanceres 'Musik til arbejdet', hvor medarbejderne på en arbejdsplads i Midt- og Vestjylland bestemmer musikken. Premiereprogrammet i dag sendes fra den kendte debattør Åge Halldorssons arbejdsplads på Fur. Tirsdag byder Midt & Vest på musik-programmet 'Box 10' med Mette Skov-Jensen og torsdag kl. 10 lanceres et nyt naturprogram - med titlen 'Tur Natur' - med studievært Carl Horslund og skovløber Karsten Bjørnskov (billedet).
Radio Midt & Vest er fra i dag mandag den 12. august klar med tre nye formiddagstilbud til lytterne i Midt- og Vestjylland.

Lytterne kan - ja, nærmest skal - blande sig i det nye program "Musik til arbejdet", som Radio Midt & Vest fremover sender om mandagen kl. 10. Medarbejderne på en arbejdsplads i Midt- og Vestjylland får lov til at vælge musikken - hvis de vel at mærke kan give en god grund til, at de skal have chancen! Programmets vært er Preben Mejlvang, og den første udsendelse i dag kommer fra Fur, hvor Radio Midt & Vest har fundet frem til dén arbejdsplads, hvor debattør og dansktop-enthusiast Åge Halldorsson arbejder.

Tirsdag kl. 10 sender Radio Midt & Vest fremover "Box 10 - musik til tiden". Studievært Mette Skov-Jensen bestyrer det nye musikprogram, der tager afsæt i den musik, der er oppe i tiden. Det kan være på landsdelens koncertscener, i pladebutikkerne, på film eller i tv. Box 10 præsenterer hver gang nogle af de mindre kendte numre på nye plader. Men programmet byder også på genhør med gamle danske hits eller kunstnere, der måske er gået lidt i glemmebogen.

Hver torsdag kl. 10 skiftes skovløber Karsten Bjørnskov fra Thy og andre naturvejledere fremover til at tage lytterne med ud i naturen i det nye program 'Tur natur', hvor Carl Horslund er studievært. Lytterne kan ringe til Karsten Bjørnskov & Co. med deres spørgsmål om naturen lige nu - eller hvad man ellers kan undre sig over i den midt- og vestjyske flora og fauna. Og hver gang byder programmet på et forslag til, hvor man netop nu kan tage ud i naturen i Viborg eller Ringkøbing amter og få sig en oplevelse.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -