Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lokalradionævnet i Pandrup melder radio fra nabokommune til Telestyrelsen
Torsdag 1. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Power FM i Aabybro kommune vil blive meldt til Telestyrelsen for at sende for kraftigt. Anmeldelsen kommer fra lokalradionævnet i nabokommunen, Pandrup, og skyldes ikke forstyrrelser, men begrundes alene med at nævnet synes at Power FM fra Aabybro kan høres i for stort et område. Pandrup Kommunes lokalradionævn har oven i købet selv foretaget sin egen undersøgelse af – dels, hvor Power FM fra Pandrup – men også byens egen station, Radio 2 Nordjylland, kunne høres i det nordjyske.
Kulturchef ved Pandrup kommune, Erik Andreassen ville i går onsdag ikke udtale sig – overhovedet – om sagen til radionyt.com, men har i stedet i detaljer udtalt sig om sagen til Nordjyske Stiftstidende og han siger til avisen at baggrunden for, at lokalradionævnet har meldt en lokalradio på den anden side af kommunegrænsen er, at lokalradionævnet vil sikre sig, at alle radiostationer i området retter sig efter reglerne.

Nævnet mener ikke det burde være muligt at de to stationer kan høres i et så stort område i Nordjylland, som det er tilfældet – hvis stationerne kun sender med den tilladte styrke.

Nævnet har iflg. Nordjyske Stiftstidende foranstaltet en undersøgelse af de to radioers dækningsområdet. Det er foregået på den måde, at medarbejdere på kommunen har kørt rundt i hele Nordjylland og har kunnet konstatere at de to stationer kunne høres i både Sæby Kommune i nord og Nørager Kommune i syd. Observationerne er derefter plottet ind på et kort, og det er altså på baggrund af de oplysninger, at Pandrup-nævnet har besluttet at melde Power FM og Radio 2 Nordjylland til Telestyrelsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -