Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt morgenshow på Radio M
Tirsdag 24. august 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Marianne Thorø og Knud Lind er det faste makkerpar på Radio Ms nye morgenprogram 'Knud Lind om morgenen', der netop er gået i luften og sendes mandag-fredag kl. 6-10 med nyheder, interviews, baggrund og aktualitet. Og så et debatprogram hver onsdag morgen kl. 7-8.

"Målet er at lave vedkommende radio for lytterne i vores område. Vi henvender os til de lyttere, der hverken vil lytte til morfar-radio eller radio, som er alt for ungdommelig. Det passer meget godt med, at Marianne og jeg selv er i denne målgruppe," siger Knud Lind til Herning Folkeblad. Han har netop selv rundet de 40 år.

På morgenprogrammets facebook-side beskrives programmet således: "Her sorteres nyhedstrømmen så det lokale perspektiv altid er på dagsorden. Vedkommende og nærværende - kristisk og med kant. Programmet er interview, baggrund og aktuelle gæster. Altid med udgangspunkt i livet på Herning-Ikast-egnen og tilsat masser af god musik."

Et af ugens faste indslag bliver 'Opinion' Det er et timelangt program, der sendes hver onsdag morgen kl. 7-8, hvor markante, lokale personligheder kommer i studiet for at diskutere lokale, aktuelle emner. Med i de to paneler, der på skift er på onsdag morgen, er områdets to borgmestre fra hhv. Herning og Ikast-Brande.

Knud Lind har ikke tidligere arbejdet som radiovært. Før han fik morgentjansen på Radio M arbejdede han på erhvervsredaktionen på Herning Folkeblad, og før det har han bl.a. en lang og broget musiker-karriere og en uddannelse som både butiksslagter og journalist på cv'et. Han kommer oprindeligt fra Århus, men har boet de sidste fem år i Herning.

Hans medvært, Marianne Thorø, laver i forvejen nyheder til Radio M, og har tidligere været studievært på Radio Victor i Esbjerg.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -