Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ballade om valgreklame på Radio Nordfyn
Fredag 2. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De konservative og de Radikale i Bogense synes ikke, at det er en god idé at de skal betale 1.000 i medlemskontingent til Radio Nordfyn for at de kan komme med i radioens valgudsendelser. De konservative kalder fremgangsmåden ulovlig, men Radio Nordfyn afviser kritikken og mener ikke at der er spor odiøst.
Den konservative Poul Erik Nielsen, Bogense, mener ikke, at de demokratiske spilleregler er overholdt og kalder radioens fremgangsmåde for ulovlig. Han siger til Fyens Stiftstidende, at det er grotesk at man skal melde sig ind i lokalradioens forening, for at få sendetid op til valget. Så han vil ikke ofre de godt 1.000 kr. i medlemskontingent, som det koster at stille op med panelet af konservative kandidater i studiet.

Radio Nordfyns daglige leder John Aagaard siger til avisen, at alle har fået tilbudet om at medvirke i valgudsendelserne, men at man kræver et lille årskontingent, og det mener han at radioen har lov til. Han peger samtidig på at kommercielle stationer, som f.eks. Radio 49 i Odense tager alene 320 kr. for 30 sekunders annonce. ”Og hvad bruger partierne ikke på valgannoncer i ugeaviserne”, tilføjer han.

De fleste partier har da også betalt for at få deres politiske budskaber ud på 94.2 MHz skriver Fyens Stiftstidende videre.

I dagene op til valget sender Radio Nordfyn i øvrigt panel-udsendelser fra alle tre nordfynske kommuner. Og her er alle velkomne til at være med – uanset om de er medlem af Radio Nordfyn eller ej.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -