Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Morten Resen får Julie som ny medvært
Onsdag 20. april 2005
Af Karsten Jensen
 
Mandag den 25. april går 'Mig & Morten Resen' en ny sæson i møde med et nyt 'Mig'. Ny producer og medvært bliver 30-årige Julie Bundgaard, som erstatter Mikala Dirckinck-Holmfeld, der efter et år som sidekick til Morten Resen fortsætter som solovært i P3s legendariske portrætprogram 'Kronsj!'.
Julie Bundgaard er uddannet journalist, og har tidligere været ugeredaktør på TV 2s ungdomsprogram 'Rundfunk' og producer på P3s eftermiddagsprogram 'Stram Op!'.

Ifølge Morten Resen passer de to rigtig godt sammen: "For det første fordi, hun stort set altid er i godt humør og kan grine af de samme ting som jeg", siger Morten Resen, der derudover faldt for Julies meget omfangsrige og kulørte CV:

"Som 6-årig arbejdede Julie på en chokoladefabrik, hun har været sjakbajs for en håndfuld jord- og betonarbejdere i Tivoli og er uddannet journalist. Med sådan et generalieblad, er hun uden tvivl kvinden, der kan holde styr på mig og lytterne", siger Morten Resen.

Julie Bundgaard glæder sig til at gøre danskernes formiddag lidt lettere at komme igennem:

"Mig og Morten Resen er uden sammenligning Danmarks bedste formiddagsprogram, og jeg håber, at jeg kan være med til at gøre det endnu bedre. Vi skal forsøge at hjælpe folk igennem de to mest øretæveindbydende timer på jobbet. De to timer på dagen, hvor der aldrig er mere kaffe på kanden, hvor chefen er morgensur og det hele er lidt mere uoverskueligt med udsigten til en hel arbejdsdag forude. Den udfordring glæder jeg mig meget til", siger Morten Resens nye medvært Julie Bundgaard.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -