Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Humleborg mister kommunale lokaler
Onsdag 5. februar 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Humleborg har i næsten 15 år lavet lokalradio til borgerne i Fredensborg-Humlebæk Kommune. Men nu har kommunen opsagt aftalen om at stille lokaler til rådighed, og dermed står radioen uden tag over hovedet fra den 28. februar. Kommunen har dog givet et foreløbigt tilsign om at lejeaftalen kan forlænges tre måneder. For Radio Humleborg vil det være utroligt vanskeligt at finde lejemål i nærheden af bymidten til en pris, som foreningen kan betale, fortæller souschef for radioen, Daniel Brandt Jørgensen (billedet), til radionyt.com.
Radio Humleborg er en forening, der drives af frivillig arbejdskraft. Radioens indtægter kommer fra sponsorater fra det lokale erhvervsliv, samt radioens støtteforening 'LYDEN', der laver forskellige tiltag med det formål, at skaffe penge til den daglige drift af radioen.

Fredensborg-Humlebæk kommune er i øjeblikket i gang med at sælge ud af de kommunale ejendomme for at skaffe penge til kommunekassen, og nu er turen kommet til ejendommen "Bagges Minde" på Jernbanegade 24, som gennem de sidste 10 år har haft Fredensborg Briller - og Radio Humleborg - som lejere. Huset stammer i øvrigt helt tilbage fra 1748.

De to lejere skal være ude af lokalerne seneste den 28. februar i år, men kommunen har givet et foreløbigt tilsagn om, at lejeaftalerne kan forlænges til udgangen af maj 2003.

Radio Humleborgs bestyrelse og alle medarbejdere er nu blevet indkaldt til hastemøde onsdag aften for at tage stilling til, hvad der skal ske med radioen i fremtiden, hvis den eller har en fremtid.

Radioen kan den 26. marts i år fejre sit 15 års jubilæum som lokalradio i Fredensborg-Humlebæk kommune. "Men det kan meget nemt blive det sidste jubilæum, vi får mulighed for at fejre", frygter Daniel Brandt.

Radioens ledelse kan ikke umiddelbart se, hvordan det skulle være muligt at videreføre radioens aktiviteter. Det gælder selve radiodriften, men også Humleborg Online, som er kommunens mest besøgte hjemmeside. "Vi håber imidlertid, at det med kommunens og/eller erhvervslivets hjælp, lykkes at finde en løsning således at Radio Humleborg kan fortsætte sine aktiviteter i Fredensborg-Humlebæk Kommune", slutter Daniel Brandt.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -