Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Randers markerer 10 års dag
Fredag 27. marts 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den 1. april er det 10 år siden Radio Randers gik i luften under navnet 'Station Randers'. Fødselsdagen fejres med åbent hus i morgen lørdag.

"Radio Randers har i alle årene haft sin egen plads i det lokale mediebillede. Vi er en såkaldt ikke-kommerciel lokalradio, som lever af medlemskontingenter og offentlige tilskud, og til gengæld giver vi så lytterne et tilbud, de ikke finder andre steder," fortæller daglig leder for Radio Randers, Anja Dybris, til Din Avis.

Mens de to andre radiostationer i Randers - Radio ABC og Radio Alfa - lever af at sælge reklamer, og derfor må prioritere lyttertal, så har man på Radio Randers tid til at gå i dybden og fx lade en debat eller et interview køre indtil emnet er udtømt, forklarer Anja Dybris videre.

Det er også muligt for folk udefra, at få sendt udsendelser på Radio Randers.

Der er i øjeblikket en halv snes frivillige medarbejdere på Radio Randers, der sender på 104.9 MHz alle hverdage fra kl. 12 og frem til sidst på eftermiddagen. I alt bliver det til 27 timer ugentligt.

Da Radio Randers først gik i luften for 10 år siden var det under navnet 'Station Randers', men det blev man trætte af, fordi folk - efter at ha' kigget i telenbogen - ringende til 'Station Randers' og skulle høre hvornår toget kørte. Forvekslingen med banegården - kaldet Randers Station - medførte at man efter et par år skiftede navn til 'Radio Randers'.

Ti års jubilæet fejres med åbent hus i radioens lokaler på Lorentzgade 17 i morgen lørdag fra kl. 14. Det sker med mad og drikke, levende musik, arbejdende radioværksted og direkte udsendelse fra studiet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -