Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Formand for Radio Midtfyn fyret
Mandag 5. maj 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"De ville have mig ud. Det har de fået. Jeg har ofret min økonomi på det, men jeg vil ikke ofre mit helbred også". Sådan lyder afskedsalutten fra Irene Mølgaard, der siden 1999 har stået i spidsen for Radio Midtfyn.
Det har været et turbulent år med regnskabsrod og magtkamp i den ældste af de midtfynske lokalradioer, Radio Midtfyn, skriver Fyens Stiftstidende.

Lige før påske trak Irene Mølgaard sig som formand, og på en ekstraordinær generalforsamling i weekenden blev Margrethe Jacobsen valgt som ny formand.

Et af stridspunkterne mellem Irene Mølgaard og den øvrige bestyrelse har været radioens FM-sender, skriver Fyens Stiftstidende videre. Den tilhører nu foreningen bag Radio Midtfyn, men i 1999 købte Irene Mølgaard senderen for egne midler og lejede den til lokalradioen. Med tiden opstod uenigheden om, hvem der efterhånden ejede senderen.

Der har også været strid om penge. Irene Mølgaard har personligt skudt mange penge i Radio Midtfyn, og fortæller til avisen, at da hun flyttede til Allested-Vejle havde hun ca. 300.000 kroner med, men nu sidder hun med en kæmpegæld efter at være gået konkurs med ejendommen på grund af radioen.

I en af juledagene blev Irene Mølgaard - under en direkte udsendelse på Radio Midtfyn - ramt af to blodpropper i hjernen.

"Den lejlighed benyttede nogle få medarbejdere til at komme af med mig", siger Irene Mølgaard, der forklarer at hun var blevet syg pga. stress.

Den nyvalgte formand, Margrethe Jacobsen - 62 år og førtidspensionst - håber, at der nu kan blive ro om radioen.

Godt 20 frivillige er tilknyttet Radio Midtfyn, der har sendt siden 15. maj 1999. Radioen har omkring 1.400-1.700 medlemmer - og regnskabet viser et underskud på 24.639 kr., slutter omtalen i Fyens Stiftstidende.












Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -