Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fonas netradio nu ude af testfase
Mandag 15. juli 2002
Af Karsten Jensen
 
For kort tid siden lancerede detailhandelskæden Fona sin egen netradio. Da vi første gang beskrev radiostationen var den i en testfase, men nu er børnesygdommene ryddede af vejen og den nye kanal kører som den skal, fortæller Fonas direktør, Henrik Engel, men påpeger at rotationslisterne løbende vil blive justeret.
Fonas netradio har været planlagt i mere end et år og derfor kom det også som en stor overraskelse for Fona, at KODA-priserne for at webcaste steg netop som man havde premiere på stationen.

I KODAs nye internetradioaftaler skal der betales en procentdel af de indtægter, der er knyttet til finansieringen af radiovirksomheden på et websted. KODAs juridiske konsulent Kasper Heine fortæller til Radionyt.com, at KODA dog ikke betragter - eksempelvis - en detailhandelskædes on-line salg af cd'er som en del af beregningsgrundlaget, hvis man på en netradiodel kan klikke sig direkte videre til on-line-handelsdelen. Kasper Heine understreger, at udtalelsen ikke vedrører konkrete sager (Fona, red.), samt at beregningsgrundlaget udregnes efter nogle generelle principper, som gælder for alle.

Med andre ord betyder det, at Fona ikke skal betale afgift til KODA for on-line-salg af cd’er via deres netradio. Skulle Fona imidlertid det, er der ikke basis for, at Fona laver netradio, fortæller den nye radioaktør.

Fonas direktør, Henrik Engel, afslører at der snart vil kunne høres IDs, jingler og reklamer på Fonas netradio, men understreger dog, at der ikke vil komme mange IDs, jingler og reklamer da man ikke ønsker at skræmme lytterne væk. Reklamerne kunne eksempelvis være informationer om Fona udsalgsstart eller specielle events i Fonas butikker.

Henrik Engel har endnu ikke modtaget nogen statistikker over hvor mange netlyttere, der har været forbi Fonas netradio, men afslører at Fona er meget overrasket over, hvor mange, der har været inde og lytte til en deres nye netradio, som endnu ikke er blevet promoveret - bortset fra linket på Fonas egen hjemmeside.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -