Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 er meget glade for radiokanal
Onsdag 23. august 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra starten af 2007 vil lytterne få en helt ny valgmulighed på FM-båndet - leveret med udgangspunkt i sædvanlig TV 2-kvalitet, hedder det fra TV 2. "Vi er rigtig glade for, at TV 2 nu også får en radiostation, og jeg er sikker på, at TV 2 vil være den bedste og mest oplagte til at drive den femte radiokanal", siger TV 2s adm. direktør, Per Mikael Jensen, der ser frem til at få kanalen i luften og som regner med overskud efter tre år.
Koncessionsafgiften på FM5 blev 23 mio. kr. årligt med en koncessionsperiode på otte år, og radiokanalen vil være i luften senest seks måneder efter udstedelse af programtilladelsen.

TV 2 går nu i gang med at forberede starten. De første indledende indholdsovervejelser er allerede gennemført, men det er stadig for tidligt at sige noget mere specifikt om radiokanalens koncept, hedder det videre fra TV 2.

"Der er ingen tvivl om, at TV 2 står over for en stor opgave - ikke mindst i forhold til DR, som i dag er langt bedre rustet til konkurrencen, end da TV 2 brød tv-monopolet i 1988. Ikke desto mindre forventer vi naturligvis, at vi kommer til at levere et radioprodukt af meget høj kvalitet", siger Per Mikael Jensen.

Der er tale om en langsigtet investering på grundlag af en beslutning taget ud fra forretningsmæssige overvejelser. Udvikler markedet sig som ventet, vil FM5 inklusive koncerneffekter være i overskud i år tre, slutter pressemeddelelsen fra TV 2.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -