Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'De Professionelle' til Island
Onsdag 6. november 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P3 programmet 'De Professionelle' har fået ny vært - Ann Lykke (billedet) - og så skal programmet snart nedlægges, men det får dog ikke redaktionen af programmet til at hænge med hovederne. I dag onsdag drager 'De Professionelle" således til Island for at markere programmets farvel med et passende vulkanisk brag. I den kommende uge kan man på P3 følge deres uforfærdede rejse til geyserens land.
P3's 'De Professionelle' har oplevet lidt af hvert i løbet af programmets levetid. Hver gang lytterne har "vedtaget" en mission har de udført den til punkt og prikke, og der har ingen ende været på emnernes alsidighed - Profferne har givet den som alt fra skolelærere (!) over kranførere til strippere og tarmrensere på et slagteri.

Nu lakker det mod sidste program, og De Professionelle har efterhånden også prøvet ALT. Derfor må man bogstaveligt talt helt udenfor rigets grænser for at finde et passende dramatisk scenarie for programmets farvel. Og Profferne drager i dag mod nordvest, til Island - for at prøve kræfter med det barske, men smukke landskab, og dets garvede beboere, vikingernes direkte efterkommere.

Action bliver der rigeligt af: Ud over de helt indlysende udfordringer som snescooter-ræs og fisketure bliver der blandt andet tid til en 'landskamp' mod de lokale - dog ikke i fodbold, men derimod i nogle discipliner som Profferne får en hård tørn med at slå islændingene i.

Mon ikke der f.eks. er lagt i ovnen til regulær afstraffelse når tre blegnæbbede danskere roder sig ud i 'islandsk brydning', provokation af geysere, eller prøvesmagning af røget haj og vædder-testikler... Hvis det bliver for hård en omgang er der dog håb forude, i form af den ultimative tømmermandspleje i kurbadstedet 'The Blue Lagoon'.

Den stormfulde farveltur kan allerede følges i det næste par dage, 7.- 8. november, når De Professionelle låner lidt sendetid hos bl.a. Go' Morgen P3 og P3 16-18 for at rapportere live fra Vatnajökull. Hele turen bliver sendt 12., 13. og 14. november.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -