Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Strømafbrydelsen fik store følger
Tirsdag 23. september 2003
Af Karsten Jensen
 
Strømafbrydelsen, der i dag ramte østdanmark over middag betød at flere radiostationers udsendelser ikke blev helt som de plejer. Som tidligere nævnt på radionyt.com sendte P4 nyheder med 15 minutters mellemrum og P3 udsendte også særmeldinger. Derforuden bar flere af udsendelser præg af at dele af Danmark var ramt af strømproblemer. Det landsdækkende netværk RadionNhederne, var også ramt af tekniske problemer.
RadioNyhederne, der har til huse i Pilestræde og på Christiansborg blev også ramt af strømsvigt. Redaktionen har nødstrømsforsyning, men da IT- og teletrafikken også var berørt kunne redaktionen ikke arbejde sende nyheder.

”Vi besluttede hurtigt at lave udsendelserne i redaktionen i Aalborg, og dermed klarede vi at sende de landsdækkende udsendelser til alle de radioer, der havde strøm og teleforbindelse, så de kunne modtage”, siger radiochef Carsten Worsøe idag til radionyt.com.

På Fyn ramtes Pop FM Fyn, The Voice Fyn & Radio 2 af strømafbrydelserne. I følge radionyt.com’s oplysninger ophørte sendingerne med strømsvigtet. Dog var der bærebølge på frekvenserne.

Radio 3 Fyn var i luften, med en opfattende dækning af strømsvigtet og Radio 3 Fyn gav
Fynboerne mulighed for at følge med via Fyens Stiftstidendes hjemmeside, hvor Radio 3 hele eftermiddag bidrog med telegrammer, såvel som lyd og interviews.

”Det er denne slags helt specielle tilfælde der, lidt ufrivilligt afslører hvem der er lokale i deres område, og hvem der ikke er” siger Radio 3's programchef John G. Pedersen i en kommentar til radionyt.com.

Alle SBS-stationerne gik ifølge radionyt.com’s oplysninger ned på Sjælland. Dog sendte Radio 2 indtil kl. 14, hvorefter æteren blev tom. Også Sky Radio måtte bukke under for det omfattende strømsvigt.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -