Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 2 anlægger sag mod ANR
Tirsdag 24. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio 2 A/S i København er rimeligt indignerede over de påstande, der er blevet fremført overfor reklamekunder i Nordjylland om Radio 2 – og stationen tager derfor nu retslige skridt imod ANR for at udbrede faktuelt forkerte oplysninger om Radio 2 - med påstand om at ANR har handlet i strid med markedsføringsloven.
ANR og firmaet FrekvensMedia har i et brev, der er sendt til detailhandlende i Nordjylland skrevet at Radio 2 ikke havde lokal tilstedeværelse og at formålet med Radio 2 Nordjylland var, at der skulle "trækkes penge ud af nordjydernes lommer til aktionærerne på den amerikanske Nasdaq-børs".

Advokat for Radio 2 A/S, Christian Scherfig, skrev i går mandag til ANR og gjorde opmærksom på at oplysningerne var faktuelt forkerte: For det første har Radio 2 en lokal tilstedeværelse i Nordjylland og for det andet er det ikke korrekt, at Radio 2 A/S tilfører Clear Channel Communications – endsige dette selskabs aktionærer - del i Radio 2 A/S’ økonomiske midler. Endvidere ankes der over at brevet "i sin tone og oplysning generelt er misrekommanderende overfor Radio 2 A/S".

Christian Scherfig oplyser til radionyt.com at ANR ikke har reageret på skrivelsen inden fristen i dag kl. 16, og det betyder at Radio 2 A/S nu indleder retslige skridt med henblik på, at der udtages stævning mod ANR med påstand om at de har handlet i strid med markedsføringsloven. Radio 2 vil kræve erstatning som følge af den skadevirkning brevet har afstedkommet og vil have nedlagt fogedforbud mod videre distribution af brevet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -