Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny leder af DAB-sekretariat
Mandag 2. juni 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DAB Digital Radio Danmark har i dag fået ny daglig leder. Det bliver den 38 årige Anita Palmgren, der har en bred erfaring indenfor den danske underholdnings- og medieverden bl.a. fra Mega Records, Sky Radio og tv-stationen dk4.
"Jeg glæder mig vildt til at komme i gang med arbejdet. Digital radio er et utroligt spændende område, der har gennemgået en helt fantastisk udvikling. Der kommer flere og nye kanaler om bord i løbet af efteråret ligesom sendenettet bliver udbygget yderligere. Det bliver utroligt spændende, at være en del af den proces og ikke mindst at samarbejde med hele den danske radiobranche igen," siger Anita Palmgren.

Hun har tidligere arbejdet som PA- og promotion-manager på Mega Records A/S, PA- & promotion-manager på Sky Radio og Marketingchef for tv-kanalen dk4.

"Anita er et fantastisk kompetent menneske og en skøn personlighed, og det glæder mig, at det netop er hende, der tager over. De sidste to år har været en fantastisk rejse, hvor vi er gået fra 130.000 danskere med en DAB i hjemmet til over en million. Nu glæder jeg mig til at følge den danske DAB udvikling fra sidelinien og blande mig i debatten om fremtidens danske medielandskab," siger den afgående sekretariatschef Christian Kjeldsen.

Han fortsætter jobbet som chef for Radiodays, og vil samtidigt arbejde med projektudvikling på freelancebasis for den danske såvel som for den internationale radiobranche.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -