Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM sender fra Brit Awards ‘09
Torsdag 29. januar 2009
Af Karsten Jensen
 
Når Englands største musikevent skydes i gang den 18. februar, er Radio 100FM, som det eneste danske livemedie, med på første række og sender sidste nyt direkte fra den røde løber og ind i danskernes stuer.

U2 kommer, Kylie kommer, Duffy kommer og Radio 100FM's egen Lars Johansson kommer.

Radio 100FM har med andre ord fået den enestående mulighed for at sende en af deres populære værter med til Brit Awards. Det betyder, at Radio 100FM’s lyttere kan være med til den store prisuddeling og det overvældende show live fra London – direkte på Radio 100FM.

Og det er helt unikt, idet Radio 100FM er de eneste, der sender showet live - og oven i købet bringer nyheder fra backstage ved en af årets største musikevents.

Radio 100FM sørger samtidigt for at holde lytterne opdateret via web og sender desuden en heldig lytter med påhæng af sted til Brit Awards i London den 18. februar.

Allerede nu vælter det ind med Brit Awards nyheder og historier på radio100fm.dk, og Lars Johansson og resten af Brit-teamet glæder sig usigeligt til at komme af sted.

”I mine øjne er Brit Awards et af de største musikevents i verden, og det er simpelthen så fedt, at vi har mulighed for at være lige dér, midt i det hele, ved den røde løber, bag scenen og ved showet,” storsmiler Lars Johansson, der specielt glæder sig til at udveksle et par ord med Duffy, Take That, Gabrielle Cilmi og mange af de andre nominerede og optrædende.

Han lover samtidigt, at lytterne vil få så mange detaljer, gode historier og billeder via radioen, så det er som at være der selv.

Og til dem, der ikke har tid til at sidde klistret til højtaleren onsdag den 18. februar, bliver der sendt højdepunkter fra Brit Awards den efterfølgende søndag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -