Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 fejrer livemusikken
Fredag 8. august 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I morgen lørdag den 9. august er det 'Liveday08' på DR P3. Fra tidlig morgen til sen aften vil P3 være pakket med livenumre og nogle af de bedste koncertoptagelser fra 2008.
P3’s musikchef Lars Trillingsgaard ser frem til at præsentere lytterne for et sandt overflødighedshorn af såvel direkte livemusik som nogle af årets bedste koncertoptagelser:

"P3's lyttere er blandt de flittigste koncertpublikummer og det er en fornøjelse at kunne give dem muligheden for at genopleve nogle af årets vigtigste koncerter fra hele landet - eller måske endda præsentere dem for et møde med et nyt navn, som de ikke selv havde opdaget endnu.

Det er en af P3's vigtigste opgaver at formidle musik og musikoplevelser: Både den danske musik og den internationale, det brede og det lidt smallere, de største hits og de lovende, nye kunstnere fra vækstlaget - samt selvfølgelig også livemusikken, som på lørdag får sin helt egen dag på P3," tilføjer han.

Hjørnestenen i livemusikkens dag på P3 er selve programmet 'Liveday08', som - med studievært Camilla Jane Lea ved mikrofonen - er i luften fra klokken 16 til 17 samt fra klokken 19 med interviews, direkte livemusik og live-stemningreportager fra beatday08 på Docken og fra Skanderborgfestivalen. Blandt andet kan man se frem til at høre danske navne som Blue Foundation, Dúnè og Figurines.

Med klip fra årets bedste og største koncertoplevelser vil såvel selve programmet 'Liveday08' som hele dagen på P3 i øvrigt sammensætte et lydportræt af livemusikken i Danmark, som den har lydt i 2008 indtil videre.

'Liveday08' vil også videreformidle personlige oplevelser fra koncertgængere og musikere til lytterne. Og man vil undersøge de mange former, som livekoncerter i dag kan antage: Den elektroniske musik får for eksempel et større og større livepublikum - hvad er det, som genren kan live? Og hvad er det, ’rockdinosaurerne’ og de levende legender kan, og hvorfor skal de opleves live?


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -