Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio ABC's morgenshow fylder 10 år
Torsdag 6. november 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er i disse dage 10 år siden, at Jørn Bjerregaard og Kim Nielsen havde premiere på deres morgenshow på Radio ABC – og de har i længere tid haft rekorden som Danmarks længstvarende morgenshow.
Jørn og Kim giver selv forklaringen på, hvorfor programmet fortsat er så populært efter de mange år: ”Vi prøver egentlig bare at være os selv i radioen – men samtidigt gør vi alt for at overraske lytterne på nye måder. Og det lader til folk kan lide det!”

De mange events har også været en del af 'ABCmorn med Jørn & Kim'. De har afprøvet, hvor langt man kan køre i en VW Lupo på én tankfuld diesel - og kom hele vejen fra Randers og næsten til Salzburg i Østrig inden tanken var tom. De har været med til, at udbrede interessen for amerikansk fodbold, da de i en årrække har været med til at afholde Super Bowl fester. Da man for nogle år siden talte om at bygge et nyt vandland i Randers, arrangerede Jørn og Kim en snigpremiere, da de i løbet af to dage fik opstillet en swimmingpool på 10.000 liter i midten af byen til fri afbenyttelse. Det rigtige vandland er i øvrigt aldrig blevet bygget.

I årenes løb har de to studieværter også været med til at give mange kontante pengepræmier væk på Radio ABC – i konkurrencer som 'ABC2000', 'Tusindkroners Torsdag', 'Find Radio ABCs hund – SuperCarl!', 'Flygtningen' – og den enormt populære 'ABC Jackpot'-konkurrence, som har udbetalt over 300.000 kroner til glade lyttere.

Sidste år var de med til at sende lyttere til en lejlighed i Barcelona hele vinteren igennem, og denne vinter sender Jørn & Kim lytterne afsted til en lækker lejlighed i London.

Herudover har de to morgenværter også været bagmænd på talrige comedy-bits, sange, radioføljetoner, julekalendere og telefonjokes, som også har kørt på en lang række andre radiostationer.

Og hvert år kan man også opleve Jørn og Kim stå på scenen ved ABC Beach Party i Grenaa – både som værter for arrangementet, men også som optrædende 'kunstnere'.

”Ja, det er jo egentlig utroligt, at vi har kunnet holde hinanden ud så længe. 10 år er lang tid, og vi vil godt snart hjem. Men den verdensomspændende økonomiske krise gør, at vi er nødt til at stå sammen. Vi har brug for pengene!”, siger de to studieværter med et smil i stemmen.


Foto: Jørn Bjerregaard og Kim Nielsen. (Credit: Radio ABC)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -