Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ikke udsigt til kompensation til Sky Radio 5 ved frekvensreplanlægning
Tirsdag 18. november 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio 5 får ikke penge tilbage, hvis det besluttes at gennemføre den store omlægning af FM-båndet - der vil betyde at Sky får konkurrence fra et antal nye kommercielle stationer. "Det er rent klynk", siger kulturminister Brian Mikkelsen (K) til Berlingske Tidende. "Der bliver ikke tale om nogen kompensation. Overhovedet ikke", fastlår ministeren.
Brian Mikkelsen mener, at Sky Radio 5 lige så godt - først som sidst - kan indstille sig på, at der kun går et par år, før de får konkurrence fra andre kommercielle radiostationer. Han lægger dog vægt på, at Sky fortsat sikres den samme udbredelse som i dag. "Men økonomisk vil vi ikke ændre noget. Det har Sky Radio også vidst fra dag ét. Så det er klynk fra deres side, og det tror jeg også godt, de selv ved", siger Brian Mikkelsen.

Ministeren har dog ikke endeligt besluttet sig for, om han er for eller en imod en replanlægning. Berlingske antyder at det står i modsætning til, at han gentagne gange har udtalt, at jo mere konkurrence - jo bedre.

Brian Mikkelsen oplyser, at det danske kulturministerium har været i kontakt med de nederlandske myndigheder i spørgsmålet om en frekvensreplanlægning.

Beslutningen om en eventuel dansk frekvensreplanlægning ventes først truffet til foråret, og Brian Mikkelsen tror, at hvis man vælger den store løsning, så vil de nye kanaler kunne være i luften i 2006.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -