Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiohuset Rocker
Onsdag 20. april 2005
Af Karsten Jensen
 
Med op mod 20 livekoncerter og en række aktuelle paneldiskussioner hylder DR for tredje år i træk den uafhængige rock i Danmark, og lukker publikum, musikere og branchefolk indenfor - i Radiohuset, i æteren og på nettet - lørdag 30. april
Lørdag 30. april kl. 15.00 sætter DR for tredje år i træk et særligt fokus på dette vækstlag, det kreative potentiale bag og i musikken, på entreprenørerne, iværksætterlysten og virketrangen i de mange nye miljøer for musikproduktion, på gør-det-selv-plader og på egentlige uafhængige pladeselskaber.

Det, som DR kan tilbyde publikum med Radiohuset Rocker, er dels et overflødighedshorn af livemusik fra Radiohusets studier, og dels en række paneldiskussioner med emner, der er aktuelle for rockscenen nu og her. I løbet af dagen vil der blive afholdt koncerter med 18 forskellige bands og solister. Publikum og P3-lyttere vil bl.a. kunne høre spændende navne som Super Galore, Raastof, Spleen United, Yellowish, Magnum44, Ida Corr, Tenderloud, samt tidligere og nuværende navne fra DRs KarriereKanonen, som Coolsville, Hystereo og Marie Key Band.

I paneldiskussionerne kan publikum blandt andet glæde sig til en unik mulighed for at se P3s playlistudvalg over skuldrene, når det helt ekstraordinært holder et møde lørdag eftermiddag. Denne dag spiller ’den hemmelige loge’ nemlig med åbne kort og går i dialog med publikum. I de øvrige paneldiskussioner deltager en række fremtrædende branchefolk, musikjournalister og musikere. Paneldiskussionerne vil handle om aktuelle emner, som It’s showtime - om liveoptræden, performance og gennemslagskraft, Kvinder på banen - om manglen på kvindelige frontfigurer på den danske rockscene og Vækstlagene, musikken og de nye medier - om den teknologiske udvikling og udfordringerne og mulighederne for musikeren, pladebranchen og medierne

P3 sender direkte fra Radiohuset Rocker kl. 19.03 til 24, men allerede fra 12.07 til 14 varmes der op til arrangementet, når flere af de optrædende kigger forbi P3-studiet før dørene til Radiohuset åbner kl. 15. Endvidere tyvstarter en række af deltagerne i dagens paneldiskussioner på nogle af de emner, der vil skabe hed debat i Radiohuset.

Radiohuset Rocker indgår i DRs særlige markering af radioens 80 års jubilæum i 2005. Under sloganet ”DR 80 år i musikkens tjeneste” holder DR i løbet af året en række musikalske arrangementer over hele landet, som skal vise den bredde, der er i DRs musikalske tilbud til lytterne og koncertgængerne og markere, at DR og musikken nu har haft 80 års kreativt samliv. I den sammenhæng er Radiohuset Rocker et af de generelle tiltag, som DR gør for at fremme og eksponere vækstlaget i dansk rock.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -