Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiodays flytter hjemmefra
Onsdag 24. marts 2010
Af Karsten Jensen
 
Efter at have haft til huse i Radiohuset og senere DR Byen, flytter Radiodays nu hjemmefra. Det skal skabe en bedre dynamik i konferencen, der afvikles lørdag den 2. oktober 2010.
”Man kan vel sige, at barnet er blevet voksent og at det er på tide at flytte hjemmefra. Vi har været fantastisk glade for at være i Radiohuset og DR Byen. Men tiden er inde til at prøve noget nyt. Derfor flytter vi konferencen ud af DR Byen for at skabe noget mere dynamik og en smidigere afvikling. Vi har kig på forskellige steder ude i byen, der egner sig fantastisk til et arrangement af denne karakter,” siger Christian Kjeldsen.

Kjeldsen har de seneste fire år stået i spidsen for Radiodays Danmark og er netop blevet udpeget til at producere konferencen i 2010.

”Vi vil udvikle Radiodays Danmark yderligere i år. Vi vil satse på høj kvalitet på indhold og afvikling. Det betyder færre men bedre sessions. Vi nedlægger de store programråd og vil hente inputs via en kickoff day i København i april/maj samt vil udsende mails til samtlige radiostationer i landet og bede om radiomedarbejdernes ønsker og input til programmet, der lægger nogenlunde fast inden sommerferien og som bliver komplet senest den 15. august 2010. Vi starter billetsalget op den 1. juni og slutter den 15. september,” fortæller Christian Kjeldsen til radionyt.com.

For at skære ned på omkostningerne, vil der kun blive mulighed for at tilmelde ved brug af kreditkort i 2011 eller intern DR-afregning.

”Vi kan spare temmelig meget på den konto – penge, der går direkte ind i programindhold på konferencen. En faktura koster kassen at håndtere,” forklarer Christian Kjeldsen.

Årets Prix Radio kommer til at blive afviklet i en ny udgave. Nogle priser skifter navn og nye kommer til.

”Det bliver et brag af et 10 års show, der kommer til at overgå det, vi så sidste år. Vi får flere pladser i salen og flere pladser til nattefesten. Vi udvider til 400 personer. Lige nu er vi ved at nedsætte hovedjuryen, der skal udpege fagjuryerne. Hovedjuryen skal samtidigt lave statutterne for konkurrencen og vi forventer, at alt er klart den 1. maj 2010,” slutter Christian Kjeldsen overfor radionyt.com

Radiodays Danmark 2011 arrangeres af DR, Radioerne, Radionet og Radio 100FM. Fra den 1. maj er der mulighed for at følge arbejdet med Radiodays Danmark her på www.radionyt.com samt www.radiodays.dk



Foto: Deltagere ved Radiodays 2009.
Fotograf: Ryan Velin.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -