Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Iben Maria Zeuthen fra DR til ANR
Mandag 17. januar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De nordjyske radiolyttere får fra den 24. januar en ny og velkendt stemme som fast følgesvend på ANR. Det er Iben Maria Zeuthen, der skifter fra DR P3 til ANR, hvor hun skal være fast image- og programspeaker - samt lejlighedsvis tillige være konferencier på radioens arrangementer.
Iben Maria Zeuthen er 25 år og har tidligere stået bag populære programmer på P3 som 'Mondo' og det prisbelønnede 'Ibens Harem'.

"Vi er glade og stolte over, at Iben har valgt at fortsætte sin lovende løbebane inden for radiobranchen hos os. Vi føler selv, at vi har gang i et projekt med store visioner og højt til loftet – og det har Iben vist sig at være enig i," siger redaktionschef Mikkel B. Ottesen.

"Efter 6 spændende og udfordrende år i DR trænger jeg til at få ny luft under vingerne rent radiomæssigt – og på ANR får jeg mulighed for at være med i et progressivt projekt, som jeg er sikker på vil vise vejen for mange andre radiostationer i den kommende tid," siger Iben Maria Zeuthen,. og fortsætter:

"Samtidig giver aftalen med ANR mig mulighed for sideløbende at prøve mig af inden for nogle andre felter, der ikke handler om radio, og det glæder jeg mig til."

I første omgang vil de nordjyske radiolyttere få glæde af Iben Maria Zeuthen som den gennemgående stemme, der både præsenterer de enkelte programflader og stationens ID-spots. Men i løbet af foråret kommer der endnu mere Iben i æteren. Således er et nyt program med morgendagens ørehængere fra alverdens hitlister og Iben Maria Zeuthen som en slags semiautomatisk vært i støbeskeen med planlagt premiere mod slutningen af februar. Det er meningen, at programmet skal forløbe som et konstant musikflow, hvor Iben henviser til de relevante geografiske områder og hitlister.

"Vi tror på, at vi kan favne endnu flere nordjyder, end vi gør i dag – og vi skal turde tage chancer både med musikken og programtyperne. Derfor prøver vi denne type program af til glæde for de, der ligesom os kan lide at spotte et hit inden det bliver populært," siger musikchef og gruppeleder Jan Jensen.

Senere på året er der planer om at lade Iben Maria Zeuthen optræde som vært for et par af de mange arrangementer, som ANR står bag i landsdelen, lige som hun kommer til at spille en rolle i et kommende digitalt univers for moderne nordjyder.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -