Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt ansigt i spidsen for MixFM Holbæk
Mandag 4. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I takt med MixFMs udbredelse i Danmark er der sket et lederskifte i Holbæk. Ny stationsleder for MixFM i Holbæk er Rebecca Bach-Lauritsen, der har været på radioen siden starten for godt to år siden. Hun afløser Nico Sparboom, der i stedet kan lægge al sit arbejde i rollen som direktør for MixFM Danmark - den overordnede organisation for samtlige ni MixFM stationer i Danmark.
Med lederskiftet i Holbæk kan den tidligere stationsleder, Nico Sparboom, nu fuldt ud koncentrere sig om jobbet som direktør for MixFM Danmark. Der er på nuværende tidspunkt ni lokalstationer fordelt over hele landet, og flere er på vej.

MixFM har på alle måder vokset sig større siden starten for lidt over to år siden. I den forbindelse har MixFM også valgt at flytte til nye og større lokaler i Holbæk i løbet af de næste måneder. ”Vi har brug for flere studier og bedre plads til vores salgsafdeling”, fortæller Nico Sparboom.

Rebecca Bach-Lauritsen har hidtil været studievært og kreativ medarbejder på MixFM Holbæk, og med jobbet som stationsleder får Rebecca mulighed for også at gå mere i dybden med områder som markedsføring og konceptudvikling.

Rebecca Bach-Lauritsen er uddannet Multimediedesigner fra Medie- og erhvervsakademiet i Holbæk og er meget interesseret i at kombinere de forskellige mediers muligheder, ikke mindst radio og internet. Noget af det første Rebecca skal koncentrere sig om er også netop den nye hjemmeside for MixFM, der lanceres inden længe.

”Rebecca er fuldt klædt på til opgaven”, siger Nico Sparboom om udnævnelsen af Rebecca Bach-Lauritsen til stationsleder.

”MixFM Danmark og MixFM Holbæk kommer til at have til huse i de samme lokaler, så Rebecca og jeg får et tæt samarbejde fremover”.

”Jeg glæder mig utrolig meget”, siger Rebecca Bach-Lauritsen. ”Det bliver jo min opgave at sørge for, at MixFM Holbæk hele tiden har noget godt til lytterne. Og så glæder jeg mig til samarbejdet med både kunder og kolleger”.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -