Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jesper Grunwald ny chef for DR København
Torsdag 2. november 2006
Af Karsten Jensen
 
Det bliver en erfaren radiomand og redaktør, der skal stå i spidsen for DR København fra den 15. november. Ny chef bliver Jesper Grunwald, der dermed forlader stillingen som programchef for DR Radios chefredaktion. Her har han blandt andet stået for den indholdsmæssige side af radioens udvikling.
Jesper Grunwald afløser Suzanne Moll, der forlod stillingen til fordel for posten som nyhedschef på det kommende TV 2 Radio.

Senest har Jesper Grunwald netop haft ansvaret for 'Operation Modslaw', der skal ruste DR til den kommende konkurrence fra TV 2 Radio. Det er en opgave, han også fremover vil varetage - i tæt samspil med radiodirektøren og den øvrige chefredaktion.

Jesper Grunwald begyndte i DR i 1977 som journalist på DR Regionalen i Næstved, og han har senere blandt andet været chef for P3.

"Det er på én gang en stor udfordring og et privilegium at blive chef for Danmarks største regionalradio, DR København. Den kommer til at vise både kvalitet og muskler, når TV 2 lancerer deres nye radiokanal tidligt i det nye år. Efter at have lagt rammerne for DR's radiosucces i 7½ år, glæder jeg mig meget til - i samarbejde med de dygtige medarbejdere, at udfylde dem rent praktisk og helt tæt på danskerne i hovedstadsområdet," siger Jesper Grunwald.

DR's radiodirektør Leif Lønsmann og programdirektør Lars Vesterløkke har aftalt en hurtig overgang, så Jesper Grunwald starter på DR København den 15. november. Grunwalds opgaver i chefredaktionen bliver fremover varetaget af programchef Ole Mølgaard.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -