Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: RTL FM og Radio 10 Gold i æterkrig
Mandag 17. maj 2004
Af Poul Foged
 
RTL FM har justeret på sit format og lyder nu til forveksling som Radio 10 Gold.
RTL FM, der vandt frekvenspakken med klausul om at spille nederlandsk pop musik kombineret med oldies, blev lanceret sidste år som non-stop station med et nyhedsmagasin om morgenen. Det er blevet droppet og erstattet af et nyt format med slogan "De største hits og det bedste fra egen have".

Arkitekten bag det nye format er Robert Jensen, der lige er tiltrådt en ny stilling som programchef for radio på RTL, herunder også Yorin FM, hvor han skal være vært på et eftermiddagsdag. Robert Jensen kommer fra Noordzee FM, og derfor kan det ikke undre, at RTL FM's nye format til forveksling ligner oldies-marketleader, Radio 10 Gold, der har sloganet "De største hits og de bedste konkurencer".

Det nederlandske nyhedsbureau ANP bragte i denne uge så historien om, at Robert Jensen og RTL FM havde forsøgt at overtale 3 af de kendte studieværter på Radio 10 Gold til at skifte til RTL FM. De forblev loyale mod Radio 10 Gold og det er programchef Tom Mulder glad og stolt over: "Jeg er overbevist om, at det var en klog beslutning. Jeg mener at Radio 10 Gold har en mere lys fremtid end RTL FM".

Samme Mulder fejrer i disse dage sit 35 års radiojubilæum. Han startede hos Radio Veronica, kom til TROS, var med til at starte satellitstationen Cable One inden han i 1991 blev programchef på Radio 10 Gold. Tom Mulder er vild med tog og derfor markeres jubilæet med en speciel damptog, Radio 10 Gold Expressen, der kørte gennem Nederlandene i går søndag den 16. maj. Radio 10 Gold Express er også titlen på en ny cd, som stationen udsender.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -