Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM udvider butikken
Torsdag 28. juli 2005
Af Karsten Jensen
 
Radio 100FM er nu den første danske radio-station, der sælger musik direkte fra sin egen hjemmeside, www.radio100fm.dk. Lyttere og net-brugere kan købe alle de store hits, der er kendt fra radioen, og derudover tilbydes de også en bred vifte af albums og sange med alle de store kunstnere – kendte som mere eller mindre ukendte.
”For os er det helt naturligt at sælge musik på nettet. Vores lyttere efterspørger ofte de sange, vi spiller, og nu kan de købe dem hurtigt og sikkert. Markedet for salg af musik på nettet er i hastig vækst, og siden musikken har enorm betydning for en radiostation som vores, er det derfor logisk for os at give vores lyttere dette tilbud”, siger programdirektør Morten Mauritson.

"Priserne pr. sang er i gennemsnit 10 kroner og i gennemsnit 90 kroner pr. album", oplyser programdirektør Morten Mauritson til radionyt.com. Dermed ligger priserne lidt over de andre danske online-musikudbydere som eksempelvis Jubii.dk, TDC og Bilka, og væsentlig højere end de billigste i udlandet.

Det er meningen, at Radio 100FMs lyttere med tiden skal tilbydes eksklusive sange med de mest kendte artister fra radioen.

Tilsyneladende har den nye musikbutik lidt startvanskeligheder. Radionyt.com, havde først svært ved at logge på selve musikbutikken. Selve playeren lykkedes det aldrig at starte.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -