Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR får ny ledelsesstruktur - Leif Lønsmann ud af DR's direktion
Onsdag 8. november 2006
Af Knud Hyllested
 
Generaldirektør Kenneth Plummer fik på et møde i DR’s bestyrelse i går opbakning til at ændre fundamentalt på DR’s direktion. Posterne som som radio-, tv- og nyhedsdirektør samles under en ny mediedirektør, og det indebærer bl.a. at radiodirektør Leif Lønsmann skal forlade DR's direktion.
Den nye ledelsesstruktør medfører, at nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen og radiodirektør Leif Lønssmann ikke længere vil indgå i direktionen, og deres hidtidige ansvarsområder overgår til den nye mediedirektør.

Leif Lønsmann fortsætter som ansvarlig for radioområdet, men uden at være medlem af direktionen. Lisbeth Knudsen har takket nej til et alternativt jobtilbud som kommunikations-direktør og forlader DR.

Generaldirektør Kenneth Plummer ønsker ikke at kommentere ændringerne, men vil senere i dag præsentere den nye struktur på et pressemøde.

Iflg. Radioavisen bliver den nye mediedirektør den hidtige direktør for tv og nye medier Lars Grarup, og programdirektør Lars Vesterløkke bliver direktør for programproduktion. Desuden skal der ansættes en ny økonomidirektør.

Det erklærede mål med den nye struktur er at strømline organisationen, undgå interne magtkampe om licensmidlerne mellem afdelinger og sætte større fokus på befolkningens behov.

Medieforsker ved Københavns Universitet Henrik Søndergaard betegner strukturændringerne som både forventelige og positive, ”Det er også den organisationsform, der passer til det nye hus, man har ude i Ørestaden. For at man kan udnytte det samlede hus, er man nødt til at have en organisation, der kan stimulere det tværmediale samarbejde,” siger Henrik Knudsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -