Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Newspaq skal producere nyheder til
lokale radiostationer

Torsdag 19. februar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Siden Radionet meldte ud, at de lukkede RadioNyhederne pr. 1. marts, har de lokale radiostationer, der var aftagere af landsnyheder, været på kig efter en ny leverandør. Der har været forhandlet med flere, men valget faldt på Newspaq.
De lokale radiostationer var samlet i går onsdag , hvor de etablerede Indkøbsforeningen 'Landsnyheder til lokalradioer i Danmark'. Her blev det endeligt besluttet at indgå et samarbejde med Newspaq. Det skete efter at man havde forhandlet med Newspaq, Jyllands Posten, Ritzau og TV 2 News om levering af timenyheder til en stribe lokale radiostationer landet over.

Foreningens formand Ole Søndergaard fra ABC-gruppen er tilfreds med, at det blev Newspaq, der skal levere nyhederne: "Fra de første samtaler var der en god kemi. Newspaq er et ungt dyamisk nyhedsureau, der passer godt til os".

Så vidt radionyt.com erfarer er nyhedsleverancen fra Newspaq tilmed væsentligt billigere end den var fra RadioNyhederne.

De nye nyheder fra Newspaq er klar til at gå i luften 1. marts kl. 7.00.

Stationer der foreløbig er med i samarbejdet er Radio Charlie, Skaga FM, Radio Diablo, Radio Limfjord, Radio 1, Radio Globus, Radio SydhavsØerne, Radio 3, VLR, Midtjylland Hit- og Guld-FM, samt radiostationerne i ABC-gruppen: Radio ABC, Radio Alfa, Solo FM, Radio Skive, Radio Mojn og go!FM.

Newspaq har ansat fem nyhedsjournalister til den nye opgave, således at der i alt arbejder 20 mand på redaktionen ved Empire Bio i København. Newspaq producerer i forvejen nyheder til en række netsider, tekst-tv og i manusform til Radio 100FM.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -