Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Officielt at DR skal have ny generaldirektør
Tirsdag 5. oktober 2004
Af Karsten Jensen
 
DRs generaldirektør gennem de seneste ti år, Christian S. Nissen, fratræder med øjeblikkelig virkning. Fyringen bekræftes officielt i en pressemeddelelse. Lars Vesterløkke indsat som konstituerende generaldirektør.
I pressemeddelelsen hedder det:

Fratrædelsen sker efter fælles forståelse mellem DRs bestyrelse og generaldirektøren. Det oplyser DRs bestyrelsesformand Jørgen Kleener efter et bestyrelsesmøde i dag.

Bestyrelsen har som konsekvens heraf besluttet, at stillingen som generaldirektør snarest skal slås op. Samtidig har bestyrelsen valgt at konstituere programdirektør Lars Vesterløkke i jobbet som generaldirektør.

"I hele sin periode som generaldirektør har Christian S. Nissen lagt et meget stort arbejde i at få omdannet DR til den moderne multimedievirksomhed, den er i dag. Det har været en nødvendig omstilling, som har kostet på mange fronter," siger Jørgen Kleener, der mener, at tiden nu er inde til et generationsskifte i generaldirektørstolen.

"Foran os ligger nogle svære og arbejdsomme år, hvor DR skal opretholde sine public service-forpligtigelser, samtidig med at færdiggørelsen af og indflytningen til DR Byen skal finde sted. Det kommer til at kræve sammenhold og god vilje i DR - både mellem bestyrelse og direktion og mellem medarbejdere og direktion," siger Jørgen Kleener, der understreger, at parterne har aftalt ikke at kommentere baggrunden og omstændighederne vedrørende fratrædelsen yderligere.

DRs konstituerede generaldirektør Lars Vesterløkke (foto) er 46 år og har indtil nu været direktør for DR Programproduktion, der er medievirksomhedens største område med cirka 1500 medarbejdere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -