Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 og JP/Politikens Hus dropper fælles bud på 'Radio Møller'
Fredag 4. februar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kravene til driften af FM4 - kendt som Radio Møller - er for omfattende. Det mener JP/Politikens Hus, som derfor højst overraskende i dag har meldt ud, at man alligevel ikke vil byde på den nye licensfinansierede radiokanal sammen med TV 2, som de to parter ellers meldte ud i starten af december.
"Efter at have set det endelige udbudsmateriale må vi desværre konstatere, at vi ikke kan deltage i konkurrencen om sendetilladelsen for den fjerde landsdækkende radiokanal, da materialet på en række punkter er uforeneligt med vores opfattelse af den redaktionelle frihed", siger koncerndirektør i JP/Politikens Hus Stig Ørskov i dag iflg. politiken.dk.

Det er især kravet om, at Radio- og tv-nævnet skal godkende alle udskiftninger af personer i radioens ledelse, der har ført til, at JP/Politikens Hus har trukket følehornene til sig.

Koncerndirektøren uddyber: "Ønsket om detailregulering – eller belønning for at lade sig detailregulere – er ikke foreneligt med den måde, vi driver medier på i JP/Politikens Hus. Og det er ikke i overensstemmelse med vores publicistiske udgangspunkt, at Radio- og tv-nævnet skal forhåndsgodkende konkrete indholdsændringer i programfladen og udskiftninger af ledelsen og nøglemedarbejdere i organisationen. Redaktionel uafhængighed begynder og slutter med enkeltpersoner."

JP/Politikens Hus følger dermed i sporet af Dagbladet Information, Fynske Medier og Casper Christensens produktionsselskab Douglas Entertainment, der for et par uger siden også meddelte, at de ikke ville søge koncessionen til FM4.

Berlingske Media er - så vidt vides - fortsat interesseret i at byde på den nye radiokanal. Også Radio 100 har vist interesse for projektet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -