Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Voice 08 med succes på alle platforme
Tirsdag 30. september 2008
Af Karsten Jensen
 
’The Voice´08’ løb af stablen den 22. september i Tivoli. Foran godt 20.000 mennesker leverede artister musik fra Plænen – en oplevelse mange valgte at følge i radioen, på web, på mobilen og gense på tv.
The Voice har for femte gang afholdt en koncert, der udelukkende havde til formål at glæde stationens lyttere og seere. Den 22. september dukkede 20.000 glade koncertgængere op i Tivoli til koncert, der bød blandt andet Sys Bjerre, Infernal, Nik & Jay og L.O.C., der i øvrigt også løb med publikumsprisen ’The Voice-prisen’.

Arrangementet var krydret med aktuelt internationalt stjernedrys i form af amerikanske Flo Rida og australske Gabriella Cilmi. Evaluering fra The Voice lyder, at aftenen var en succes for både publikum, samarbejdspartnere og artister.

Som led i brandstrategien skal The Voice arbejde tværmedielt på alle sine platforme, hvilket især kom til udtryk ved The Voice´08. I ugerne op til arrangementet sørgede stationen for at opdatere og involvere sine brugere ved hjælp af konkurrencer, afstemninger og ved hyppig information om tiltag og ændringer.

Dette foregik via The Voices egne kommunikationskanaler; radio, tv, web og et til anledningen specielt designet mobilsite.

Resulterede blev en vækst på alle platforme. På radio steg lyttertal og kommerciel share i ugerne op til arrangementet, og har i løbet af de sidste tre uger opnået en gennemsnitlig i kommerciel share på 8,9 pct. i målgruppen 12+, samt et gennemsnitligt lyttertal på 850.000 i samme målgruppe, hvilket er det højeste gennemsnit i år. På selve dagen for arrangementet var den kommercielle share på 11,4 pct. i målgruppen 12+, ifølge tal fra TNS Gallup.

Mobilsiden, der var udviklet af sponsorerne, opnåede 19.000 besøgende i løbet af en uge ligesom www.thevoice.dk fik en stigning på 20 pct. i antal besøgende i forbindelse med arrangementet.

Koncerten er efterfølgende blevet vist på The Voice TV. Første visning var i fredags, og seertallene har netop bevist, at The Voice-koncerten var et tilløbsstykke, der går over i Voice-historien. I målgruppen 15-50 opnåede The Voice TV denne dag en kommerciel share på 1,6 pct., der udover at være en fordobling fra ugen forinden også slog konkurrenten MTV. De efterfølgende visninger indbragte en share på 1,2 pct. lørdag og 1.3 pct. søndag.

Brand Manager på The Voice, Tobias Nielsen, der også er idémanden bag arrangementet, er tilfreds:

"Det er en stor fornøjelse, at vi igen i år formår at lave en live-event som i den grad begejstrer vores publikum, samarbejdspartnere og artister fra hele verden. Alle har haft en fantastisk oplevelse, ikke mindst publikum som i den grad har fået en unik oplevelse. Resultaterne for The Voice’08 understreger vigtigheden af at integrere sine aktiviteter i sit publikum," siger han.

Årets koncert var den femte i rækken af The Voice-koncerter, der samlet har tiltrukket mere end 150.000 koncertgængere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -