Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Mondo' – nyt eftermiddagsprogram på P3
Onsdag 10. januar 2007
Af Karsten Jensen
 
Mandag søsætter P3 et nyt eftermiddagsprogram med Iben Maria Zeuthen og Huxi Bach. Titlen er ’Mondo’ og det sendes kl. 16-19. Normalt har P3’s sendetid kl. 18 været for børn, men fra 2007 er dette ikke længere til- fældet. I stedet lover DR, ifølge pressemeddelelsen, at lytterne kan glæde sig til seriøse, finurlige og bizarre historier.
Programmet vil beskæftige sig med alt fra politiske fadæser, naturkatastrofer og videnskabelige opdagelser til vanvittige menneskeskæbner og celebrity-sensationer, lover DR.

”Når folk er på vej hjem fra arbejde mellem kl. 16 og 19, er de opdateret på dagens nyheder gennem radioavisen. ’Mondo’ belyser nyhederne fra en ny vinkel og binder dermed en sløjfe på de begivenheder, der har optaget lytterne i løbet af dagen,” fortæller Huxi Bach, der senest har bestyret P3-programmet ’Den 5. kolonne” på nogenlunde samme tidspunkt, og nu altså skal danne par med Iben Maria Zeuthen.

”Jeg glæder mig enormt meget til at se om vores quiz, hvor vi kaster en mobiltelefon ud fra rundetårn, bliver til noget,” siger Iben Maria Zeuthen. Hvad quizzen går ud på, melder DR ikke noget om, men måske bliver lytterne klogere, hvis de lytter til Iben og Huxi mellem 16 og 19 i næste uge.

Det er ikke første gang Huxi Bach og Iben Maria Zeuten arbejder sammen, men det er første gang, at de optræder som værter i samme program.

- - -

Foto: Klaus Holsting, DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -