Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR gør mere for nye danske kunstnere
Torsdag 27. september 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Tirsdag holdt DRs musikchef Eik Frederiksen og producer fra DR Live, Jan Sneum, møde med RockDinRadio. Her kom det frem, at DR i løbet af kort tid lancerer ”Karrierekanonen”, hvor 12 nye danske kunstnere hver får produceret to nye numre af DR, og derudover vil DR udvælge nye danske navne der får masser af airplay på P3 og P4.
”Rock er en væsentlig del af både P3 og P4” sagde Eik Frederiksen på mødet med RockDinRadio folkene, og fortsatte med at fastslå, at DR ønsker at støtte vækstlaget og at man meget gerne vil have nye gode idéer.

DR har allerede planlagt flere initiativer.

I løbet af kort tid lancerer DR Radio "Karrierekanonen", hvor der udvælges 12 nye danske kunstnere, som hver får produceret to nye numre i DRs studier med professionelle producere. Der satses på, at det skal være kunstnere der udtrykker sig på dansk.

”Det handler ikke om at DR skal være pladeselskab, men om at vi har viden om, hvad der skal til for at lave en god radiosang. Den vil vi gerne dele med de skabende musikere”, siger Frederiksen.

Som et særligt initiativ, vil DR i løbet af vinteren udvælge 6 nye navne til P3 og tilsvarende til P4. Alle udvalgte kunstnere garanteres airplay.

”Vi vil gerne hjælpe nye navne i gang, og vi vil samtidigt også gerne animere flere til at udtrykke sig på dansk. I de senere år, er der kommet meget få nye, der udtrykker sig på dansk. DR har en forpligtigelse til at støtte dansk musik og kulturarv, og det mener vi at kunne gøre bl.a. med Karrierekanonen” slutter Eik Frederiksen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -