Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nordisk pris til Ramasjang Radio
Mandag 30. maj 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DRs nyåbnede Ramasjang Radio fik i weekenden sin første pris, da Rebecca Bach-Lauritsen og Johanne Algrens 'Hyggetimen' fik Innovationsprisen på radio. Prisen blev uddelt som afslutning på Nordisk Barnemedie Festival 2011 i Ebeltoft.
Folkene bag Nordens børneprogrammer - både hos public service kanalerne og de kommercielle kanaler - har de sidste fire dage været samlet til Nordisk Barnemedie Festival 2011 for at udveksle erfaringer om børneprogrammerne og samtidigt også hædret de bedste produktioner.

På radiofronten hentede DRs nyåbnede Ramasjang Radio sin første pris, da 'Hyggetimen' fik Innovationsprisen på radio.

I programmet, der henvender sig til de allermindste, åbner Rebecca Bach-Lauritsen og Johanne Algren post, og de hygger om de små fra Radiohuset i Ramasjang med historier og masser af musik samt indslag Kaj & Andrea og Lotte & Fessor.

Førstepladsen var delt, da juryen også mente, at programmene 'Skrytmorfar' og 'Ovanliga barn' fra Sverige Utbildningsradio, UR, fortjente hæder.

Innovationspriserne bliver givet til særligt innovative programmer, som er nyskabende i deres form, indhold eller brug af teknik.

DRs kanalchef for børn og unge, Birgitte Fredsby, er glad for prisen til Ramasjang Radio og ligeledes en tv-pris til DR:

"Innovation og udvikling er meget vigtige faktorer for danske børne-medier i en stor og global medieverden, så det glæder mig meget, det netop er de priser, vi får! Skønt og vigtigt at landet Ramasjang er kendt for både traditionen og fornyelsen allerede her halvandet år efter etableringen," siger hun.

Næste ’Hyggetimen’ kan høres på Ramasjang Radio i dag mandag kl. 11


Foto: Rebecca Bach-Lauritsen og Johanne Algren sikrede den første pris til Ramasjang Radio. De fik Innovationsprisen for deres 'Hyggetimen'-program. Programmet er for de allermindste. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -