Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ulrik Haagerup ny chef for DR Nyheder
Tirsdag 27. februar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Chefredaktøren for Nordjyske Medier, den tidligere Cavlingpris-vinder og tidligere chefredaktør for Jyllands-Posten Ulrik Haagerup (43), bliver ny chef for nyhedsdivisionen i DR - kaldet 'DR Programmer/Nyheder', som blandt andet vil omfatte TV-Avisen, Radioavisen og dr.dk/nyheder.
Opgaven for Ulrik Haagerup bliver at udvikle en nyhedsdivision, der er stærkt fokuseret på at lave Danmarks bedste nyhedsdækning på tværs af medierne, hvor danskerne døgnet rundt kan blive opdateret med troværdige og godt fortalte nyheder fra DR. Hedder det fra DR i en pressemeddelelse.

Programdirektør Lars Vesterløkke ser frem til at få Ulrik Haagerup ind som en del af sit ledelseshold i DR Programmer. Vesterløkke siger: "Vores vigtigste udfordring i den kommende tid bliver at ændre den måde, vi samarbejder på, så vi bliver ét DR, der kan sætte det bedste hold til hver eneste opgave. Ulrik har både de faglige og personlige kompetencer, som skal til for at få sådan en forandring til at lykkes, og derfor glæder jeg mig utroligt meget til samarbejdet."

I en alder af 27 år fik Ulrik Haagerup Cavling-prisen, og som 31-årig blev han ansat som chefredaktør hos Morgenavisen Jyllands-Posten. I de sidste 4 ½ år har Ulrik Haagerup været chefredaktør for Nordjyske Medier. Haagerup er tillige formand for journalistuddannelsen på Syddansk Universitet og er kendt som foredragsholder og forfatter til debatbogen ”En god idé – fik du den?”.

"Jobbet som nyhedschef er det vigtigste job i den danske medieverden, og DRs ledelse har den helt rigtige vision for, hvordan DR bliver en unik medievirksomhed, der lægger vægt på samarbejde og brugerdrevet innovation. Det er en stor opgave, men jeg har en rigtig god mavefornemmelse og ser frem til at komme i gang med samarbejdet med DRs øvrige ledelse og medarbejderne," siger Ulrik Haagerup.

Ulrik Haagerup tiltræder sin nye stilling den 15. april.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -