Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P4 tager på turné i Nordvestsjælland
Onsdag 5. november 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De kommende tre uger fyrer DR's P4-kanal op under radioen i Nordvestsjælland. Hele morgenradioen rykker mod nordvest i bestræbelserne på at møde flere lyttere.

I Nordvestsjælland får man de næste tre uger mulighed for at møde morgenværterne Anders Bisgaard, Dennis Johannesson, Peter Sten og Maria Hollænder face to face.

Torsdag, fredag og lørdag, i denne og de to kommende uger, sender P4 direkte morgenradio fra ni forskellige steder i Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommuner.

"Alle steder er valgt fordi vi ønsker at møde så mange lyttere som muligt. Vi sender fra regionens banegårde, store arbejdspladser og indkøbscentre/torve," siger studievært og kampagneleder Anders Bisgaard.

Under kampagneperioden uddeler P4 flyers med informationer, og lytterne får også mulighed for at deltage i en konkurrence med eksklusive præmier. Hovedpræmien er en weekend for to på Dragsholm Slot.

DR har også fået lavet særlige refleksbrikker med logoet 92,0 MHz. Også sendevognen og P4 Nordvestsjællands redaktionsbil vil den kommende tid fungere som rullende reklamesøjler for frekvensen.

Turnéen følges op med en stor annoncekampagne i samtlige ugeaviser i de tre nordvestsjællandske kommuner. Pengene til kampagnen er bevilget af DR, der ønsker at gøre endnu flere lyttere opmærksomme på at Nordvestsjælland siden januar 2007 har haft sin egen frekvens, med nyheder 10 gange i døgnet.

P4 Nordvestsjælland blev indviet af daværende kulturminister Brian Mikkelsen januar 2007. Stationen ligger i Ahlgade i Holbæk, hvor den deler adresse med TV 2 | Øst. Stationen bemandes af tre journalister, der laver nyheder til frekvensen 92,0 som en del af det samlede radiotilbud på DR Sjælland.


Foto: P4’s sendevogn med Anders Bisgaard, Dennis Johannesson, Maria Hollænder og Peter Sten


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -