Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TDC OnCable skrotter NDR2
Tirsdag 21. august 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lanceringen af DRs nye radiokanal P2 Musik & Kultur, som fremover skal sende parallelt med DR Klassisk det meste af dagen, bliver en slem overras-kelse for kunderne hos TDC/OnCable, hvis man tilhører gruppen som ynder at lytte til den nyeste tyske hitmusik. Fremover får OnCable kunderne nemlig de to næsten ens signaler med klassisk musik - i stedet for NDR2.
OnCable, det tidligere Tele Danmark Kabel, giver plads i nettet til begge de to klassisk-orienterede DR-kanaler. Og i stedet for at udvide nettet med flere kanalpladser, kommer det nye DR P2 Musik & Kultur over hele landet til at blive udsendt på den kanalplads, som p.t. indehaves af tyske NDR2. DR Klassisk bevares på de frekvenser de allerede har på nettet.

Ved sidste brugerafstemning for to år siden tilfaldt kanalpladsen, hvor NDR2 nu ligger, egentlig Uptown Satellit, men de kom aldrig i gang. Følgende en arrig læserbrevsstorm i de store dagblade om finkultur kontra folkelig tysk underholdning fik hele landet nu mindst adgang til radiokanalerne NDR1 og 2, samt tv-stationerne ARD og RTL.

Siden er reglerne om programudbud i kabelnet blevet ændret af Forskningsministeren, og det er nu mere eller mindre op til programleverandøren at sikre et kulturelt og alsidigt udbud. Derfor er der ikke udsigt til at TDC afholder kabelafstemning i år - og eneste større ændring skulle da også blive et farvel til NDR2 fra 1.september. Den sidste udenlandske hit-station i nettet vil derfor være BBC Radio One.

NDR2 indgår dog i den tyske sprogpakke med tyske kanaler, man kan få som ekstra tilkøb hos TDC/OnCable for 49 kr. om måneden.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -