Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kommerciel radio kan bruges mere kreativt
Tirsdag 3. juni 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Salgsdirektør Derrick Wilkie fra Radio 100FM er blevet udnævnt til ny udviklingsdirektør på 100FM. Det sker fordi Radio 100FM ønsker at sætte fokus på det uudnyttede potentiale kommerciel radio har ved at bruge mediet mere kreativt.
Derrick Wilkie får fremover ansvaret for at fremme den kreative brug af radio på Radio 100FM i forbindelse med bl.a.t spots, sponsorater, promotions og medier såsom SMS og Internet.

”Vi er markedsledere, og det er derfor op til os at drive udviklingen af kommerciel radio og virkeligt gøre vores for at løfte radiomarkedet i Danmark,” fastslår Derrick Wilkie, der har været hos Radio 100FM siden stationens start i 2003.

Det handler om at udvikle radiomarkedet, så kommerciel radio kan bruges på en kreativ måde og dermed vække mere interesse hos de kreative bureauer.

Wilkie har solgt radio i Danmark i de seneste 18 år. Han er desuden foredragsholder på The National Association of Broadcasters årlige konferencer, hvor han bidrager med sine mange års erfaringer med kunderelationer.

Wilkie er desuden udnævnt som internationalt medlem af styregruppen for The Radio Advertising Bureau’s (RAB) planlægningskomité, der planlægger verdens største konferencer inden for radiosalg.

”Hvorfor opfinde den dybe tallerken, hvis der allerede er nogle, der har tænkt nogle af tankerne for os? De erfaringer og konkrete cases, som vores kolleger i udlandet har, kan vi med fordel kigge på og overføre nogle af mekanikkerne fra,” slutter Derrick Wilkie.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -