Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Strax erstattes af 'Mig og Morten Resen'
Mandag 9. februar 2004
Af Karsten Jensen
 
Efter mere end 10 i æteren går P3-programmet 'Strax' på pension, og et nyt formiddags-program på P3 hjælper nu lytterne igennem de to første timer på jobbet.
”Vi skal forsøge at hjælpe folk igennem de to mest øretæveindbydende timer på jobbet. De to timer på dagen, hvor der aldrig er mere kaffe på kanden, hvor chefen er morgensur og det hele er lidt uoverskueligt med udsigten til en hel arbejdsdag forude. Hvis vi kan få folk til at køre kontorstolen ud fra bordet, smile og glemme arbejdet bare et øjeblik, har vi gjort en lille forskel” siger Morten Resen, der ser det som en stor ære og en spændende udfordring, at skulle opbygge afløseren for 'Strax'.

Morten Resens debut som radiovært skete da han var 19 og var med til at lave programmet ’Katapult’. Siden da har den nu 25-årige DR-medarbejder været vært på et hav af andre DR-programmer - blandt andet 'Strax'.

Som noget nyt får produceren på ’Mig & Morten Resen på P3’, Mikala Dirckinck-Holmfeld, en central rolle i programmet, ikke alene bag knapperne, men også bag mikrofonen. Mikala og Morten blev bragt sammen ved et tilfælde i sommeren 2003, hvor de sammen skulle lave en sommerudgave af 'Strax'.

”Morten og jeg er meget forskellige, hvad angår alder og køn, og levevis. På mange måder kan man sige, at vi har et søskendeforhold, hvor jeg til tider kan være den bedrevidende storesøster, der irettesætter, driller, men også roser Morten, når han efter min mening har gjort sig fortjent til det! Sådan har det altid været mellem os - det er ikke nogle roller, som vi påtager os til ære for lytterne. I det hele taget har det været meget vigtigt for os, at vi bare kan få lov til at være, som vi er”, siger producer Mikala Dirckinck-Holmfeld, der mener at deres indbyrdes forhold vil vække genklang hos mange af lytterne.

På mandag 16. februar kl. 9 kan lytterne for første gang stifte bekendtskab med ’Mig og Morten Resen på P3’.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -