Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Katja Marcuslund stopper i DR
Mandag 24. oktober 2005
Af Karsten Jensen
 
Katja Marcuslund, DRs frontfigur når det drejer sig om markedsføringen af DAB, har sagt op i DR. Hun stopper med udgangen af november, men dermed er det ikke slut med at promovere DAB. Katja Marcuslund skal derimod til at gøre det på internationalt plan, idet hun har fået job som markedsføringschef i den internationale virksomhed Frontier Silicon.
”Det har været et par fantastiske år og en super oplevelse at være med til at starte det her projekt op, som oven i købet er blevet en stor succes. Med DAB Danmark på trapperne og julekampagnen færdig, er jeg helt tryg ved, at DAB forsætter sin succes i Danmark,” fortæller Katja Marcuslund.

Katja Marcuslund har været fastansat i DR i ni år. Her har hun dels markedsført DR TV’s faktaprogrammer, været med til at lancere DR2, ligesom hun er ’mor’, ’opfinder’ og tidligere redaktør af DRs presseportal, www.dr.dk/presse.

Senere var Katja Marcuslund markedsføringschef i det daværende Radio Presse, og de seneste to år har hun haft markedsføringsansvaret for digitaliseringen af radioen.

Katja Marcuslund er også formand for markedsføringskomiteen i verdenssammenslutningen WorldDAB, og det nye job bliver også ret internationalt. Fremover kommer hun fortsat til at bo i Roskilde, have base i London og arbejde i store dele af Europa og Asien.

Katja Marcuslund siger farvel til kolleger og samarbejdspartnere i Radiohuset den 25. november klokken 14.00 i Radiobiografen i Radiohuset."

Marcuslunds nye arbejdsgiver, Frontier Silicon, producerer chips til digitale radioer og mobile tv-modtagere på verdensplan.

Endnu har DR ikke fundet en afløser for Katja Marcuslund


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -