Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Prix Radio nomineringer starter mandag
Torsdag 18. august 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Danske radiomedarbejdere og -stationer kan fra mandag morgen nominere kandidaterne til Prix Radio der findes sted i Ørestaden lørdag den 1. oktober 2011. Festen relanceres og får plads til 500 radiomedarbejdere og gæster. Flere nye priser i spil.
Der er lagt op til et brag af en prisfest, når Prix Radio - Danmarks Officielle Radio Priser - afvikles i forlængelse af Radiodays-konferencen lørdag den 1. oktober på Crowne Plaza Hotel i Ørestaden. Arrangementet gennemgår flere ændringer og har fået sit eget logo.

”Spisningen foregår ved runde otte mands borde for at gøre det hyggeligere. Programmet bliver delt op i faser med en forret, uddeling af de første syv priser, hovedret, uddeling af de næste syv priser og herefter dessert med efterfølgende dans,” fortæller Christian Kjeldsen fra Radiodays og fortsætter:

”vi arbejder samtidigt med at rydde lidt op i priserne og brede dem mere ud, således at de bliver så tæt på fuldt repræsentative for branchen som overhovedet muligt - ligesom vi ændrer på hovedjuryens måde at arbejde på. Jurymedlemmerne bliver mere hands-on i hele processen”.

Prix Radio vil i år præsentere nogle af landets mest spændende artister på scenen, loves det - ligesom løjerne styres af to værter.

Kategorierne offentliggøres på mandag den 22. august 2011 på www.radiodays.dk, mens værter og underholdningsprogrammet offentliggøres i starten af september.

Billetsalget er åbent - siden i går tirsdag - for alle radiomedarbejdere på www.radiodays.dk og det koster 400 kr. af deltage i Prix Radio - inklusive middag, show og afterparty.




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -