Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lokalradioer i Herning og Aalborg får nye navne fra marts
Fredag 20. februar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nordjyske i Aalborg nedlægger radiokanalerne Hit FM og Guld FM fra og med 2. marts og åbner i stedet ANR og Radio Aura. I Herning siger Mediehuset Herning Folkeblad farvel til dets to radiokanaler: Midtjylland Hit FM og Midtjylland Guld FM og lancerer i stedet Radio M og Radio Aura. Herning Folkeblad skriver, at der dermed er tale om en skærpelse af den lokale profil i Herning.
Fra den 2. marts bliver der endnu mere lokalt indhold i Mediehuset Herning Folkeblads to radiostationer, som skifter indhold og navne, skriver Herning Folkeblad.

Det vil fortsat være Morten Norup, der bestyrer den lokale morgenradio i Herning - fremover på Radio M. Og som noget nyt vil der - i stedet for udsendelserne fra Radionet (Nordjyske) i Aalborg - fra 2. marts være en lokal studievært fra Herning i studiet i eftermiddagssendefladen.

I Aalborg vil Hit FM pr. 2. marts blive forvandlet til ANR, der også er det gamle navn for den store lokale radio i Aalborg. Først som en socialdemokratisk fagforeningsradio med navnet Aalborg Nærradio for 25½ år siden. Senere blev ANR drevet i et samarbejde mellem fagbevægelsen, Aalborg Stiftstidende og Aalborg Handelstandsforening. I begyndelsen af 90'erne fik ANR ny 'betydning'. Fra at have stået for 'Aalborg Nærradio' kom forkortelsen nu til at stå for 'Alle Nordjyders Radio'.

Nu vender navnet ANR altså tilbage pr. 2.marts, og så vidt radionyt.com erfarer vil formatet blive Hot AC og med de 18-49 årige som målgruppe.

Guld FM forsvinder ligesom Hit FM. Det nye navn for Guld FM bliver Radio Aura, og formatet her skulle blive nonstop 'super-soft'.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -