Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


[m:p3] - nyt musikprogram på P3
Onsdag 6. oktober 2004
Af Karsten Jensen
 
De mange danske musikelskere kan glæde sig til et helt nyt program på P3, der tager sig tiden til at gå i dybden med historien omkring musikken og dens udøvere. [m:p3] er to timers seriøs formidling af musikkens ABC - til de, der vil et spadestik dybere. Fast vært er Kenneth K, der får hjælp af Søren McGuire og Christian Lundov. Derforuden vil Kenneth K fra tid til anden blive afløst af Henrik Milling og Rebecca Bach-Lauritsen.
Mandag 11. oktober kl. 22 sender P3 den første udgave af kanalens nye musikprogram: [m:p3]. Med en cocktail bestående af musikalske baggrundstemaer, interviews med førende danske kunstnere, koncert- og albumanmeldelser, tests af det sidste nye musikudstyr, livemusik og meget mere, er [m:p3] dybdegående musikjournalistik, der søger sammenhængen, nuancerne, og perspektiverne i det musikalske landskab, lover DR.

Med den faste vært Kenneth K. og en redaktion af erfarne musikjournalister kan lytterne være sikre på at få en seriøs og indsigtsfuld formidling, der aldrig bliver ’nørdet’ eller indforstået.

”Vi lægger stor vægt på at finde et udgangspunkt, hvor alle kan være med. Vi henvender os til de mennesker for hvem musik er en naturlig del af deres hverdag - uanset om det er Peter, der køber sin musik i Føtex eller Mie, der går på opdagelse i Stereostudiets ’indie-reol’. Det er vigtigt, at vi hver dag giver lytterne noget med, som de ikke vidste i forvejen. Hvis vi på den måde kan være med til at udvide deres musikalske horisont har vi gjort en lille forskel”, siger Kenneth K.

Programmets arbejdstitel var oprindelig ”Musik P3”, men arbejdstitlen blev hurtigt forkortet til ”MP3” – og endte altså med titlen [m:p3], siger værten. Kenneth K afslører overfor radionyt.com, at radioudsendelsernes emner er mange. Det vil blandt andet beskæftige sig med musikdistributionsformatet ’MP3’ - men også andet musiksoftware. Selv siger han, at er nybegynder i den verden, men glæder sig til at formidle og lære, hvordan man udforske musikkens verden ved hjælp af blandt andet internettet og peger på, at der i dag er mange bands, der giver muligheder for at downloade (eller købe) musik og koncerter. Programmet får naturligvis sin egen hjemmeside på DRs portal, så lytterne kan få hjælp til at klikke på de links, der bliver nævnt i programmet.

På premieredagen sendes et længere interview med Duran Duran. [m:p3] indtager sin faste plads i aftenfladen på P3 - hver mandag til torsdag fra kl. 22. til midnat.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -