Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Vil lave film om lokalradio gennem 25 år
Onsdag 24. september 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I 25 år har lokale radiostationer både fornøjet og forarget de danske radiolyttere. Nu vil AVdesign producere en dokumentarfilm om den farverige branche.
"Har du været med til at lave en sjov event? Har du prøvet at falde i søvn henover mixeren under en direkte udsendelse? Har du været med til at samle penge ind til et eller andet? Har du lavet en stor bommert? Har du været med til den vildeste lokalradiofest?"

Sådan spørger AVdesign.

De lokale radiostationer har igennem de sidste 25 år budt på mange sjove episoder – både for lytterne, men bestemt også for radiofolket. Og det er netop dét AVdesign nu vil skildre i en ny dokumentarfilm.

Filmen skal omhandle 25 år med lokal radio, både on-air og off-air. Filmen skal beskrive den entusiasme der altid har været i radiobranchen.

"Der er så mange spændende personligheder i radiobranchen, at vi ikke et øjeblik er i tvivl om at det her kan blive en rigtig god og underholdende dokumentarudsendelse i den lette ende," fortæller Søren Klausen fra AVdesign.

Han og Henrik Dinesen, der i fællesskab står bag filmen, efterlyser allerede nu optagelser, billeder, videooptagelser, jingler, reklamer, avisudklip eller andre ting. Og ikke mindst sjove historier og anekdoter fra personer der har, eller har haft tilknytning til branchen.

Søren Klausen og Henrik Dinesen har selv begge et stort kendskab til radiobranchen.

"Vi har begge været i radiobranchen i mange år – og ved derfor at det på alle måder er en rigtig spændende branche. Det mener vi også at seerne vil syntes, derfor er det oplagt at lave en dokumentarfilm om lokalradiobranchen her 25 år efter det hele startede," siger Henrik Dinesen.

Optagelserne til dokumentarfilmen starter i foråret 2009. Men man er allerede i fuld gang med planlægningen, så alle der har noget materiale liggende, er yderst velkommen til at tage kontakt til de to på 70 229 229 eller mail@avdesign.dk


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -