Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kulturministeren besøgte Sky Radio
Torsdag 14. april 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio gik i luften i mandag med et nyt programkoncept og fejrede det med en reception, hvor der bl.a. var gæster fra de andre radiostationer og hvor kulturmiminister Brian Mikkelsen også kiggede forbi.
Mandag den 11. april lancerede Sky Radio en helt ændret programflade, som man selv kalder en "ny udvidet programflade". I stort set hele sendefladen er non-stop musikken erstattet med studieværter og musikprofilen er relanceret som 'Soft Rock & Pop Hits'

Præcis kl. 06.00 mandag morgen var der premiere på flagskibet, morgenprogrammet 'Danmarks Nye Morgenshow'. Dan Rachlin fik sin debut som omdrejningspunktet i morgenshowet, hvor han har selskab af medvært Claudia Bækhave samt trafikekspert Kathrine Milberg og nyhedsvært Theresa Valbæk. Mayianne Dinesen er tilrettelægger af morgenshowet og har ikke en rolle on-air - endnu

Ved en reception senere på dagen, der iflg. pressechef Per Fanefjord Laursen var ganske velbesøgt, fejrede Sky Radio den nye programflade. Der var deltagelse af kulturminister Brian Mikkelsen, Julie, C21, alle de nye studieværter og en lang række forretningsforbindelser og venner af huset.

Blandt gæsterne sås også repræsentanter for konkurrenterne - bl.a. Carsten Worsøe fra DR P3, Jim Receveur og Jesper Sehested Lund fra Radio 100FM/Talpa Radio Danmark samt Henrik Knaack fra SBS Radio.

- - -

Foto: Adm. direktør Ab Trik og Dan Rachlin fra Sky Radio hilser på kulturminister Brian Mikkelsen ved Sky Radios reception i København mandag.








Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -